سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آیا برای فتح جهان نیاز به ام بی ای است؟

طی چند دهه گذشته تب ام بی ای یا مدرک فوق لیسانس مدیریت (MBA) نه فقط کشورهای پیشرفته بلکه کشورهای در حال توسعه نظیر چین و هندوستان را نیز فراگرفته است.

جوانان این کشورها پس از کسب مدرک لیسانس و چند سال تجربه کار وارد دوره های دو ساله ام بی ای می شوند و امیدوارند که در این مدت راه های مدیریت و کارآفرینی را آموخته و بتوانند مدیران آینده شرکت های بزرگ و یا بنیانگذاران شرکت های جدید شوند.

اما بسیاری از موفقترین و ثروتمندترین بازرگانان و مدیران جهانی فاقد مدرک ام بی ای هستند.

بیل گیتس بنیانگذار شرکت مایکروسافت که نرم افزارهایش سراسر جهان را قبضه کرده حتی مدرک لیسانس هم ندارد. استیو جابز بنیانگذار کمپانی اپل که محصولاتش از آیپاد تا تلفن همراهش مشتاقان زیادی دارد نیز پس از یک ترم دانشگاه را رها کرد.

امران سعید استاد کارآفرینی در صنعت نرم افزار در دانشگاه ام ای تی می گوید ام بی ای برای بعضیها مفید است و برای بعضی ها نه.

وی می افزاید: "اگر شما در شغلی هستید که می دانید می خواهید بمانید و به سرعت ارتقا پیدا می کنید، شاید چندان فکر خوبی نباشد که کارتان را رها کنید و بروید ام بی ای بگیرید. برای نمونه، اگر شما مهندس هستید و می خواهید مهندس بمانید و قصد ندارید وارد بخش مدیریت کار خود شوید بهتر است بمانید و به کار خود ادامه بدهید."

اما برای افرادی که خواهان تغییر سطح کار خود هستند ام بی ای شاید فکر بدی نباشد.

امران سعید می گوید ام بی ای برای کسانیکه در یکی از این چند وضعیت قرار دارند فکر بسیار خوبیست: "کسانیکه بدنبال تغییر اساسی در شغل خود هستند مثلا یکی مهندس است اما قصد دارد بانکدار شود. دوم کسانیکه در یک حوزه هستند اما می خواهند وارد بخش مدیریتی و بازرگانی این حوزه بشوند. سوم کسانیکه از یکی از مدارس درجه یک در مقطع لیسانس فارغ التحصیل نشده اند و فکر می کنند که شبکه ارتباطی فارغ التحصیلی خیلی قویی ندارند و بدنبال درها و فرصتهای بیشتر هستند، برای این افراد یک مدرسه بازرگانی درجه یک قطعا بسیار مفید است."

مدیریت و کارآفرینی، ذاتی یا آموختنی؟

برخی معتقدند که مدیریت و کارآفرینی یاد دادنی نیست. افراد باید آن را در خون خود داشته باشند و یا در محیطهایی رشد کرده باشند که این روحیه از کودکی به آنها تزریق شده باشد.

اما دیوید شرون استاد دانشکده مدیریت دانشگاه کالیفرنیا در برکلی می گوید کارآفرینی آموزش دادنی است و راه آن مطالعه موردی است، یعنی بحث و بررسی موارد موفق و ناموفق در دنیای تجارت.

وی می گوید: "با آموزش کارآفرینی از طریق روش موردی ما آنها را در شرایطی می گذاریم که مجبور به موضعگیری و خلاقیت فکر و بیان آن شوند."

تانیا ادریس دانشجوی دوره ام بی ای در دانشگاه ام آی تی یکی از این کلاس ها را گذرانده است.

وی می گوید: "ایده اصلی این نوع کلاس مطالعه موردی است. یعنی بحث درباره اینکه شرکت ها در فضای خاص کشورهای خود چه کردند که به موفقیت دست یافتند یا برعکس شکست خوردند. بنابراین هسته اصلی دوره های آموزش کارآفرینی این است که در شرایط اقتصادی و سیاسی خاص هر کشور و یا شرکتی، چطور برخی موفق هستند و برخی ناموفق."

این مطالعات موردی بصورت تیمی انجام می شود. گروه های چهار پنج نفره با هم بر روی این پروژه ها کار می کنند و همکاری و هماهنگی با یکدیگر برای راه اندازی یک شرکت را از درون کلاس ها می آموزند.

اما کارآفرینی دقیقا چه معنایی دارد؟ دیوید شرون به دو نوع تعریف اشاره می کند.

یکی تعریف تئوریک:

"جستجوی فرصتها ورای منابع موجود. این تعریف جالبی است. چون هم در آن فرصت وجود دارد و هم دستیابی به منابع بیشتر."

یکی هم تعریف عملی:

"راه اندازی شرکت. کارآفرینی اساسا شروع ماجراجویی است. این در واقع نگاه به کارآفرینی نه از زاویه تئوریک بلکه از زاویه عمل است."

امران سعید که پایه گذار چند شرکت بزرگ کامپیوتری بسیار موفق بوده می گوید کیفیت کالا و یا تکنولوژی ابداعی به تنهایی ضامن موفقیت نیست.

وی می افزاید: "شما بعنوان یک آنتروپرونور یا فرد کارآفرین به سرعت متوجه می شوید که نمی توانید تنها بر تکنولوژی تمرکز کنید. شما باید مفهوم بازرگانی را درک کنید. این اهمیت بیشتری دارد. باید بدانید که چطور تبلیغات و بازاریابی کنید چون در غیراینصورت شرکت نوپا و کوچک شما قابلیت رقابت با شرکت های بزرگ را ندارد."

اما جالب اینجاست که امران سعید خود تنها یک مدرک لیسانس مهندسی دارد و دوره ام بی ای ندیده است.

او موفقیت خود را مرهون دو عامل می داند: "یکی اینکه من از هنگامیکه دانشجو بودم خواننده تشنه روزنامه وال استریت ژورنال بوده ام. من فکر نمی کنم که روزی از زندگی من بگذرد بدون آنکه من نگاهی به این روزنامه بیاندازم. این روزنامه تجربه واقعی دنیای تجارت را در اختیار شما می گذارد."

و دوم اینکه اساتید ورزیده ای در دنیای عمل داشته است:

"من از همان اوایل شروع کارم راهنمایان استثنایی داشتم که به من کمک کردند بعد تجاری تکنولوژی را درک کنم."

دیوید شرون می گوید آنچه تضمین کننده موفقیت در دنیای کنونی است نه رهبری قوی بلکه کار تیمی بسیار هماهنگ است.

وی می گوید: "ما قویا به کار تیمی اعتقاد داریم. امروز به ندرت فرصتی پیدا می شود که در آن یک تیم سه چهار نفره بنیانگذار ماجرا نیستند. ارتباط این افراد با یکدیگر و رابطه مدیر با آنها بسیار مهم است"

و این عامل اصلی موفقیت در دنیای تجارت است. شاید مهمترین خدمت دوره های مدیریت بازرگانی آماده کردن افراد برای کارهای گروهی و پرهیز از تک روی باشد.

نقد فوق عینا از سایت بی.بی.سی آورده شده...

کاوه

 

» نظر

خبر های مهم سازمان سنجش...

معاون سازمان سنجش خبر داد: انتشار سرفصل درسی رشته‌های امتحانی آزمون کارشناسی ارشد برای نخستین بار

ثبت‌نام اینترنتی آزمون کارشناسی ارشد دانشگاهها از صبح روز شنبه 12 آبان آغاز می‌شود و تا پایان وقت چهارشنبه 30 آبان ادامه خواهد داشت.

به گزارش سرویس صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر توکلی معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور با اعلام این خبر گفت: داوطلبان متقاضی ثبت‌نام و شرکت در این آزمون باید در این فرصت به یکی از باجه‌های پستی توزیع کننده مدارک ثبت نام مراجعه کنند و پس از پرداخت 72 هزار ریال به عنوان وجه ثبت نام، یک کارت اعتباری ثبت نام را که در اصل رمز و کدهای لازم برای ورود به سایت در آن، درج شده است و همچنین یک جلد دفترچه راهنمای شماره یک آزمون کارشناسی ارشد را نیز دریافت کنند.

معاون اجرایی سازمان سنجش ادامه داد: بر اساس ضوابطی، چنانچه داوطلبان علاقه مند باشند می‌توانند در آزمون یکی از رشته‌های انتخابی مشخص شده که به عنوان رشته‌های امتحانی شناور درج شده به عنوان انتخاب دوم هم شرکت کنند. این دسته از افراد باید مبلغ 72 هزار ریال نیز برای ثبت نام در رشته انتخابی دوم پرداخت کنند و یک کارت اعتباری دیگر هم برای ثبت نام دوم دریافت نمایند به عبارت دیگر در مجموع برای 2 انتخاب الزاما داوطلبان باید 2 کارت اعتباری داشته باشند.

ضمنا شرکت پست جمهوری اسلامی ایران، به منظور تامین هزینه‌های توزیع مدارک ثبت نام و همچنین سایر هزینه‌های اجرایی، برابر ضوابط خود از هر داوطلب مبلغ چهار هزار ریال علاوه بر وجه ثبت نام دریافت خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر توکلی خاطرنشان کرد: داوطلبان، پس از دریافت دفترچه راهنمای شماره یک و کارت اعتباری ثبت نام می‌توانند با توجه به شماره رمز و شماره کاربری که در کارت اعتباری وجود دارد، در فرصت مشخص شده (از 12 آبان ماه تا پایان روز 30 آبان ماه) به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند و بر اساس دستور العمل‌های مندرج در روی سایت، نسبت به تکمیل تقاضانامه الکترونیکی برابر ضوابط اقدام نمایند.

وی گفت: برای تکمیل تقاضانامه ثبت نام، در اصل طوری برنامه ریزی شده است که این سیستم هوشمند باشد و داوطلب بتواند بتدریج و مرحله به مرحله نسبت به تکمیل آن اقدام کند و اگر در بخش اطلاعات، اطلاعات خواسته شده، ناقص وارد شود، پیام‌هایی به داوطلب داده می‌شود تا وی مطلع شود که این قسمت نقص دارد و پس از اینکه آن قسمت کامل شد، وارد قسمت های دیگر شود. در اینجا پس از اینکه مراحل ثبت نام تکمیل شد، داوطلب موظف است یک قطعه از عکس خود را بر اساس دستورالعمل و با ویژگی‌هایی که هم در دفترچه راهنما و هم در اطلاعیه‌ها درج شده، تهیه و اسکن کرده و پس از این مرحله (تکمیل تقاضانامه و الصاق عکس) یک کد 14 حرفی در اختیار داوطلب قرار داده می‌شود. این کد، نشانگر آن است که داوطلب، تمام مراحل ثبت نام اینترنتی خود را با موفقیت انجام داده است.

معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور تصریح کرد: داوطلبان پس از انجام مراحل ثبت نام، خودشان را باید برای انجام سایر مراحل اجرایی آماده کنند. ضمنابه کلیه داوطلبان توصیه می‌شود که از تقاضانامه تکمیل شده خودشان یک پرینت بگیرند تا همیشه اطلاعات فردی مندرج در تقاضانامه شان در اختیارشان باشد.

وی افزود: هر داوطلب می‌بایست با توجه به کد رشته امتحانی که انتخاب می‌کند، مواد امتحانی مربوط را در حدود سر فصل دروس مصوب شورای عالی برنامه ریزی در رشته مربوط امتحان دهد.

معاون سازمان سنجش همچنین خبر داد که در سال جاری در روی سایت برای هر رشته امتحانی، سرفصل مربوط به آن رشته قرار داده می‌شود و باید داوطلبان با توجه به سرفصل‌های دروس هر رشته، خودشان را برای آزمون حاضر نمایند.

به گفته وی، آزمون کارشناسی ارشد در صبح و بعد از ظهر روزهای 10 الی 13 بهمن ماه برگزار می‌شود.

دکتر توکلی همچنین گفت: براساس برنامه زمانی پیش بینی شده برای کسانی که در آزمون شرکت کرده‌اند کارنامه صادر شده و بر روی شبکه اینترنت قرار خواهد داده شد و به این صورت داوطلبان از نتیجه آزمون خودشان اطلاع حاصل می‌کنند و با توجه به ظرفیت دانشجو در هر کد رشته امتحانی، افراد مجاز به انتخاب رشته مشخص خواهند شد. افرادی که مجاز به انتخاب رشته می‌شوند، علاوه بر اینکه کارنامه خودشان را مشاهده می‌کنند مجاز خواهند بود که فرم انتخاب رشته اینترنتی را بر اساس ضوابط تکمیل نمایند. مجازین به انتخاب رشته با وارد شدن به شبکه اینترنت، نسبت به انتخاب کد رشته‌های انتخابی از رشته یا رشته‌های انتخابی مجاز اقدام و محل‌های آنها را به ترتیب تقدم علاقه در فرم انتخاب رشته درج می‌کنند.

 

=====================================================================================

سازمان سنجش فهرست رشته های شناور آزمون 87 را اعلام کرد.

بنا بر اعلام سازمان سنجش داوطلبان‌ درصورت‌ داشتن‌ شرایط، علاوه‌ بر انتخاب رشته‌ اصلی‌ می‌توانند متقاضی‌ شرکت‌ در یکی‌ از 60 کد رشته‌ امتحانی‌ شامل‌ رشته‌های‌: سنجش‌ازدوروسیستم‌اطلاعات‌جغرافیایی(کد1103)،فرهنگ و زبانها ی باستانی‌(کد1109)،مجموعه ز بان‌شناسی(کد1110)،علوم‌کتابداری‌واطلاع‌رسانی‌ (کد1119)،
مجموعه علوم تربیتی3(کد1123)،مدیریت جهانگردی(کد1125)،مجموعه ایرانشناسی(کد1127)،آموزش زبان ژاپنی(کد1128)،مطالعات زنان‌(کد1137)،
علوم‌ ارتباطات‌ اجتماعی‌(کد1138)،مددکاری اجتماعی‌(کد1139)،پژوهش‌ علوم اجتماعی(کد1140)،برنامه ریزی، مدیریت و آموزش محیط زیست(کد 1146)،
مدیریت‌اجرایی‌(کد1148) ،مجموعه ژئوفیزیک وهواشناسی(کد1202)،فوتونیک(کد1205)،علوم کامپیوتر(کد1209)،انگل شناسی دامپزشکی(کد1215)،
مجموعه ز یست شناسی دریا(کد1216)،علوم دریایی و اقیانوسی-فیزیک دریا(کد1217)،مجمو عه تاریخ و فلسفه علم(کد1218)،مجموعه مهندسی نفت‌(کد1253) ،
مجموعه مهندسی پلیمر (کد1255) ،مجموعه ‌مهندسی ‌معمار ی کشتی (کد1256 ) ،مهندسی شیمی - مخازن‌هیدروکربوری (کد1258)، مهندسی صنایع (کد1260) ،
مدیر یت سوانح طبیعی (کد1262)، مهندسی مو اد - نانومواد(کد1273)،مهندسی‌فناوری ‌اطلاعات‌( IT )(کد1276)، مجموعه مهندسی هوافضا(کد1279)،
مهندسی‌ شیمی-بیوتکنولوژی(کد1285)،مهندسی پلیمر-صنایع رنگ(1286)مهندسی طراحی محیط زیست(کد1287)، مدیریت‌نساجی(کد1288)، مهندسی‌فرآوری ‌وانتقال ‌گاز(کد1289)،مهندسی ابزار دقیق و اتوماسیون (کد1290)، مهندسی مکاترونیک(کد1291)،مهندسی ا یمنی وبازرسی فنی (کد1292)، مهندسی تولیدات گیاهی(کد1310)،مهندسی‌‌کشاورز ی حشره‌شناسی‌کشاورزی (کد 1314)،هواشنا سی کشاورزی (کد 1320) ، مکانیزاسیون‌کشاورزی(کد1322)، مهند سی منابع‌طبیعی‌ بیابان‌‌زدایی ‌ (کد 1323) ، مهندسی کشاورز ی بیوتکنولوژ ی درکشاورزی‌ (کد1324) ،توسعه‌روستایی (کد1325) ،شناسایی‌ومبارزه‌باعلفها ی هرز(کد 1326)،
مدیریت‌کشاورزی(کد‌1327)،برنامه‌ریز ی شهری‌و منطقه‌ای ‌(کد1350)، طراحی شهری (کد1351)،مرمت‌و احیاء بناها و بافتهای‌ تاریخی ‌(کد1353)، پژوهش‌هنر (کد1359)،مدیریت پروژه وساخت‌(کد1361)،بیوشیمی بالینی(کد1403)،بهداشت حرفه ای(کد1406)،ایمنی شناسی پزشکی(کد1411)،
فیزیک پزشکی(1414)،فیزیولوژی‌(کد1416)،آمارزیستی(1417)، باکتری شناسی(کد1418)وبیوتکنولوژ ی پزشکی(کد1420) نیزشوند


تذکرمهم: آن‌ دسته‌ ازداوطلبانی‌که‌ کد رشته‌ امتحانی‌ اصلی‌ (یابه‌ عبارتی‌ کدرشته‌ امتحانی‌ اول‌) آنان‌ یکی‌ از 60 کد رشته‌ امتحانی‌ مندرج‌ در تبصره فوق می‌بـاشد،بـه ‌هیچ عنوان حق ‌انتخاب‌یکی‌ دیگراز59کدرشته‌ امتحانی‌ مندرج‌ درتبصره فوق ‌ راندارندوسیستم ثبت نام اینترنتی اجازه انتخاب، کد رشته امتحانی ‌ دوم‌ انتخابی‌، برای‌ این قبیل از داوطلبان نخواهد داد.


» نظر

سازمان سنجش و تحلیل خبر داغ مربوط به ام.بی.ای دانشگاه امیرکبیر.

معاون اجرایی سازمان سنجش گفت: ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد سال 1387 بر اساس برنامه زمانی پیش بینی شده از ساعت 9 صبح شنبه 12 آبان به صورت اینترنتی آغاز و در پایان روز چهارشنبه 30 آبان ماه پایان می پذیرد.


دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اطلاعیه در خصوص شرایط و ضوابط و نحوه ثبت نام در در نشریه پیک سنجش روز 2 شنبه 7 آبان ماه و 14 آبان ماه منتشر می شود.

برگزاری آزمون از 10 تا 13 بهمن ماه

وی اظهار داشت: با توجه به برنامه زمانی پیش بینی شده آزمون کد رشته های مختلف کنکور ارشد در صبح و بعد ازظهر روزهای 10، 11، 12 و 13 بهمن ماه سال جاری برگزار می شود.

معاون اجرایی سازمان سنجش گفت: بر اساس ضوابط، دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون (شماره 1) علاوه بر اینکه بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می شود، به تعداد متقاضیان این آزمون چاپ و تکثیر می شود و از ساعت 9 صبح شنبه 13 آبان ماه تا پایان 30 آبان ماه از طریق باجه های پستی در اختیار داوطلبان قرار می گیرد.

وی اضافه کرد: هر داوطلب ضرورت دارد پس از مطالعه اطلاعیه پیک سنجش، در صورت واجد شرایط بودن به نزدیکترین باجه پستی مراجعه و مدارک ثبت نام را پس از پرداخت 72 هزار ریال به عنوان وجه ثبت نام، کارت اعتباری و دفترچه راهنمای شماره 1 را دریافت کنند. باجه های پستی همچنین مبلغ 4 هزار ریال را به منظور تأمین هزینه توزیع مدارک دریافت می کنند.

توکلی به مهر گفت: داوطلبان می توانند پس از دریافت کارت اعتباری با وارد کردن شماره رمز و سایر اطلاعات کارت اعتباری نسبت به تکمیل تقاضانامه ثبت نام اقدام کنند.

وی اظهار داشت: بر اساس ضوابط، داوطلبانی که متقاضی شرکت در آزمون هستند در صورت تمایل می توانند از میان کد رشته هایی که به صورت شناور معرفی شده اند، رشته ای را به عنوان انتخاب دوم انتخاب کنند. برای شرکت در رشته دوم نیز باید مبلغ 72 هزار ریال پرداخت شود. کارت اعتباری برای رشته دوم نیز همزمان با کارت اعتباری رشته اول به داوطلب ارائه می شود.

=========================

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر ابوالقاسم مسگرپور طوسی معاون آموزشی دانشگاه امیرکبیر گفت: زمان برگزاری آزمون عصر روز پنجشنبه اول آذرماه و زمان مصاحبه 10 آذرماه است. طول دوره MBA حداکثر 3 سال و تعداد واحد لازم برای دانشجویان 57 واحد درسی است بنابراین دانشجویان برای تکمیل دوره خود باید به طور متوسط در هر نیم سال تحصیلی حداقل 12 واحد درسی و حداکثر 15 واحد درسی اخذ کنند.

معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مورد شرایط پذیرش دانشجو اظهار داشت: داشتن شرایط عمومی ورود به دوره آموزش عالی، داشتن حداقل گواهی نامه دوره کارشناسی مورد قبول وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت و آموزش پزشکی، شرکت و قبولی در آزمون عمومی و مصاحبه علمی تخصصی که با نظارت سازمان سنجش در دانشگاه برگزار می شود از جمله شرایط پذیرش دانشجویان در دوره MBA است.

دکتر مسگرپور طوسی افزود: هدف از برگزاری این دوره پذیرش فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی در رشته های مختلف به خصوص رشته های فنی و مهندسی و پرورش افرادی است که قادر باشند در زمینه های اداره و راهبردی موثر و کارآمد سازمان با یک بخش تخصصی از آن نظیر بخش های تولیدی، بازاریابی و فروش، اطلاعات و مالی، ایجاد تحول در یک بخش تخصصی سازمان، طراحی، هدایت و رهبری تحول در کل سازمان پس از کسب تجارت عملی در مدیریت، کار آفرینی با ایجاد فعالیت های جدید در درون سازمان و یا ایجاد سازمان های جدید، ارائه خدمات مشاوره ای و مطالعاتی در زمینه های مزبور به مدیران سازمان های اقتصادی و اجتماعی انجام وظیفه کنند.

******
******
من 3 تا ایمیل در مورد این دانشگاه داشتم ، ببینین ، امیرکبیر دانشگاهی نیست که با بی برنامگی اسم خودش رو خراب کنه لذا کسانی که توانایی پرداخت هزینه اش رو دارن یه گزینه خوب پیش رو دارن ، تو 2 سال گذشته خبر دارم  که این دانشگاه با دانشگاه بیرمنگام همکاری میکرد و این دوره رو ارائه میکرد که 1 سال تو ایران بود و 1 سال اون ور آب !
این که برای آزمونش کلاس بریم یا نه ، به نظرم سوال یکم خنده داریه ! این اولین باریه که دانشگاه امیرکبیر میخواد آزمون بگیره اصلا معلوم نیست از چی میخواد آزمون بگیره که اگه معلوم هم بود روند و نوع سوال ها که مشخص نیست !! پس وقت تلف کردنه ! تو خونه زبان خیلی خوب بخونین ، اینا فقط انتظار دارن یه نفر زبانش خوب باشه ، همین ، نمیخوان یهو انتگرال روی خم و رویه بگیرین که ! وقتی اینقدر دیر اعلام کردن پس مطمئنن آزمونش هم زیاد جدی نیست...
البته این رو هم خبر دارم که اصلا رقابت جدی وجود نداره ، فقط مهم اینه که کار کرده باشین ، زبان بلد باشین ، که اینم با کلاس ، اونم 3 روز تو هفته عمرا نتیجه بده !!!! خونه اگه بخونین خیلی بهتره....


» نظر

ام.بی.ای دانشگاه شریف / کیش

شرایط جدید پذیرش دانشجوی واحد بین المللی دانشگاه صنعتی شریف در جزیره کیش اعلام شد.

به گزارش سرویس صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، واحد بین المللی دانشگاه صنعتی شریف برای رشته MBA ‌در مقطع کارشناسی ارشد برای نیمسال اول سال تحصیلی 87-86 دانشجو می‌پذیرد.

بر این اساس متقاضیان می‌توانند جهت دریافت وام ثبت نام و سایر اطلاعات به سایت اینترنتی www.kish.ac.ir مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا، مهلت ارسال مدرک 25 مهر و تاریخ شروع دوره 7 آذر تعیین شده است و زمان برگزاری آزمون زبان دانشگاه نیز 3 آبان است.

 

====

و داستان این دوره همچنان ادامه دارد !!!


» نظر

رییس دانشگاه آزاد : شهریه دانشگاه امسال افزایش نیافت

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه میزان شهریه این دانشگاه علی رغم افزایش تورم تغییری نکرده است، افزود: امسال علی رغم افزایش تورم در همه بخش ها، شهریه دانشگاه آزاد اسلامی حتی یک ریال هم اضافه نشد.

به گزارش سرویس صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر جاسبی در مراسم افتتاح پروژه های عمرانی و آموزشی واحد کرج اظهار داشت: روند توسعه آموزش عالی در کشور باید تا زمانی که دیوارهای بلند کنکور به کلی حذف شود، ادامه یابد.

وی با تاکید بر اینکه آنچه تاکنون در دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته، مرهون توفیق الهی است، تصریح کرد: هیچ فرد یا گروهی در دانشگاه آزاد اسلامی سهمی ندارد و هرچه هست متعلق به ملت ایران است.

وی با اشاره به اینکه 4 واحد دانشگاه آزاد فعال در خارج از کشور وجود دارد افزود: تاکنون 30 مرکز پژوهشی تحقیقاتی دانشگاهی در کشور احداث شده که تا پایان سال جاری 20 مرکز پژوهشی دیگر راه اندازی خواهد شد و درمجموع تعداد این مراکز پژوهشی به 50 مرکز خواهد رسید.

دکتر جاسبی در ادامه از افزایش 25 الی 35 درصدی حقوق اساتید و پرسنل کاری دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری خبر داد و خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای بیش از 30 هزار پرسنل کاری، 25 هزار عضو هیات علمی است که طی 60 ماهه اول امسال بیش از 2هزار عضو هیات علمی و به صورت تمام وقت جذب این دانشگاه شده که عمدتا دارای مدرک دکترای تخصصی هستند و امیدواریم نسبت علمی این دانشگاه هم سطح استانداردهای بین‌المللی قرار گیرد.

وی همچنین تنها راه حل مشکلات دانشجویان در پرداخت شهریه را اختصاص وام های دراز مدت به آنان دانست و خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی باید میزان وام اختصاص یافته به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی را افزایش دهد که اگر این امر با افزایش سه برابری محقق شود، عمده مشکلات دانشگاه حل خواهد شد.

وی اضافه کرد: در حال حاضر نحوه پرداخت وام دانشجویی به دانشگاه آزاد اسلامی از سوی مجلس مناسب نیست و به منظور حل سریع تر مشکل دانشجویان باید موانع و مشکلات اداری آن هرچه زودتر برطرف شود.

دکتر جاسبی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فعالیت تشکلهای دانشجویی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: بر خلاف آنچه برخی افراد یا گروه های مخالف در زمینه فعالیتهای سیاسی تشکلهای دانشگاه آزاد اظهار می کنند، این دانشگاه بسیار باز عمل می کند.

وی با اعلام این که تعداد تشکلها و اتحادیه های دانشجویی دانشگاه آزاد از مراکز آموزش عالی دولتی، بیشتر، فعال تر و بانشاط تر است، اظهار داشت: تنها محدودیت ما در دانشگاه آزاد اسلامی برای فعالیت های سیاسی در قالب تشکل ها، خط قرمزهای نظام و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

وی اضافه کرد: هیچ فرد یا مسوولی در دانشگاه آزاد اسلامی، حق ندارد تشکل فرمایشی به وجود آورد.

وی با اشاره به درخشش دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه های بین المللی گفت: هم اکنون شرایط درمجموعه دانشگاه آزاد اسلامی برای فعالیت های تحقیقاتی آماده است و با توسعه رویه موجود مطمئناً ظرف چند سال آینده این دانشگاه از لحاظ علمی و پژوهشی حرف اول را در کشور خواهد زد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با بیان اینکه برنامه اصلی دانشگاه ارتقای کیفی است، افزود: شرایط کنونی دانشگاه آزاد اسلامی به گونه‌ایست که تبدیل شدن این مرکز آموزش عالی به مجموعه‌ای معتبر و نمونه در سطح دنیا در آینده نزدیک، دست یافتنی است.

دکتر جاسبی در خاتمه با اشاره به کارشکنی ها و دشمنی های برخی با دانشگاه آزاد اسلامی بیان داشت: غوغا سالاری ها، نه تنها ما را از حرکت باز نمی دارد، بلکه انگیزه ما را برای خدمت بیشتر می کند.


» نظر

تسهیلات سهمیه شاهد و ایثارگر در کنکور ارشد (( ؟؟ ))

مدیر کل دفتر شاهد و ایثارگر وزارت علوم از تدوین آئین نامه جامع تسهیلات آموزشی، رفاهی و ... دانشجویان شاهد و ایثارگر پس از 12 سال خبر داد و گفت: در این آئین نامه برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی شاهد و ایثارگر که تا کنون مشمول آئین نامه های تسهیلات نمی شدند نیز تسهیلاتی در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حمیدرضا شاه محمدی امروز در یک نشست مطبوعاتی در وزارت علوم گفت: بر اساس این آیین نامه جدید داوطلبان کنکور پس از یک بار استفاده از امتیاز سهمیه شاهد و ایثارگر در کنکور و انصراف از قبولی از امتیاز دوباره محروم نمی شوند. در گذشته این دسته از داوطلبان با استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر و قبولی در دانشگاه در صورت انصراف از قبولی نمی توانستند در کنکور بعدی از این سهمیه بهره مند شوند.

مدیر کل دفتر شاهد و ایثارگر وزارت علوم گفت: در آئین نامه جدید، انصراف از دانشگاههای پیام نور، شبانه، غیرانتفاعی و نیمه حضوری محرومیت استفاده از سهمیه در کنکور سال آینده را در بر نمی گیرد.

وی همچنین از تدوین آئین نامه شرح وظایف و ساختار ستادی ادارات کل شاهد و ایثارگر دانشگاه ها خبر داد و افزود: ستادها و ادارات کل شاهد و ایثارگر دانشگاه ها در این آئین نامه در سه سطح اداره کل با پوشش بیش از 300 نفر، گروه با پوشش 150 نفر و اداره با پوشش 150 تا 300 دانشجوی شاهد و ایثارگر طبقه بندی شده است.

شاه محمدی اظهار داشت: ایجاد پردیس و تندیس شهدا در دانشگاهها نیز به طور جدی در دستور کار وزارت علوم قرار دارد.

به گزارش مهر، وی با اشاره به دیگر اقدامات اداره کل شاهد و ایثارگر وزارت علوم در سال جاری افزود: برگزاری دوره های آمادگی آزمون کارشناسی ارشد و دکتری برای دانشجویان شاهد و ایثارگر، برگزاری جشنواره های منطقه ای و ورزشی در بهمن ماه، ایجاد کمیسیون های فرهنگی، آموزشی و ... و راه اندازی کانونهای علمی و فرهنگی ایثار در دانشگاه ها از دیگر برنامه های این اداره کل است.

مدیر کل دفتر شاهد و ایثارگر وزارت علوم در مورد نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر واجد شرایط در ترم اول انجام شده است، برای ترم دوم نیز در آذرماه جلسه برگزار می شود و متقاضیان برای تکمیل فرم انتقال اقدام کنند.

 

===============

من هدفم از گذاشتن این خبر ایجاد  اعتراض های معمول نبود...

این خبر توجه مهم داره ، که احتمالا امسال تعداد سهمیه ای ها زیاد بشه...

هر سال 20% از ظرفیت ها به سهمیه ای ها اختصاص داشت ولی در صورتی که سهمیه ای واجد شرایط وجود نداشت این ظرفیت رو اشخاصی پر میکردن که سهمیه ای نبودن ، ولی با این قانون مطمئن باشین خود سهمیه ای ها اون 20% رو پر میکنن و به غیر سهمیه ای ها هیچی از اون جا های خالی نمیرسه...

این کار بدی نیست ، باعث میشه باز به نسبت کسانی برن تو که لایق تر هستن !!! اون 20% که مثل همیشه سر جاشه فقط اومدن رقابت رو بین خود سهمیه ای ها زیاد کردن !

اگه اشتباه نکنم سال پیش 2 نفر غیر سهمیه ای با توجه به نبود شخص سهمیه ای مناسب رفتن ام.بی.ای شریف.... منظور از این خبر اینه که همین 3-4 نفری که تو کل مجموعه بود رو دیگه روش حساب نکنین....

کاوه


» نظر

آغاز ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد 87 از 12 آبان ماه

معاون سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد سال 1387در 12 آبان ماه خبر داد.
دکتر ابراهیم خدایی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر افزود: فرایند ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد سال آینده از 12 آبان همراه با توزیع دفترچه راهنمای ثبت نام و کارت رمز ورود به سیستم اینترنتی ثبت نام آغاز می شود و داوطلبان می توانند از این تاریخ تا 30 آبان ماه نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

وی اظهار داشت : با توجه به روند افزایشی در دوره کارشناسی ارشد پیش بینی می شود امسال با افزایش 10 تا 15 درصدی داوطلب در این آزمون مواجه باشیم به طوریکه طبق برآورد سازمان سنجش در حدود 600 هزار نفر در این آزمون قبت نام می کنند.

معاون سازمان سنجش به مهر گفت: آزمون کارشناسی ارشد 87 در 10، 11، 12 و 13 بهمن ماه سال جاری برگزار می شود.

 

کاوه


» نظر

تکمیل ظرفیت آزاد و سراسری و خبر دانشگاه پیام نور

فهرست تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد (پذیرش نوبت دوم) دانشگاه آزاد منتشر شد

دکتر ناصر اقبالی با اعلام این خبر گفت: قبول شدگان می توانند از روز شنبه مورخ 28 مهر ماه تا دوشنبه مورخ 30 مهر ماه به واحدهای پذیرفته شده مراجعه کنند.

وی در مورد مدارک مورد نیاز برای ثبت نام گفت: پذیرفته شدگان در هنگام ثبت نام باید اصل مدرک کارشناسی معتبر به انضمام ریز نمرات این دوره به قید معدل، یا گواهی موقت مورد تایید دانشگاه محل تحصیل، اصل شناسنامه و دو برگ فتوکپی از تمام صفحات آن، اصل کارت ملی و یک برگ فتوکپی از آن، شش قطعه عکس 4×3 (برای برادران مشمول 12 قطعه) و مدرکی که وضعیت نظام وظیفه برادران را مشخص کند به هرماه داشته باشند.

دکتر اقبالی با بیان اینکه برخی از رشته ها در بیش از یک واحد دانشگاهی در تهران ارائه می شود، گفت: داوطلبانی که یکی از این رشته ها را انتخاب کرده اند با اولویت نمره کل، رعایت حد نصاب قبولی و ظرفیت پذیرش، ابتدا در واحد دانشگاهی خود و در صورت عدم پذیرش در دیگر واحدهای دانشگاهی مستقر در تهران گزینش شدند که در کنار کد واحد دانشگاهی محل پذیرش این داوطلبان حرف "ت" درج شده است.

وی در ادامه افزود: همچنین در کنار کد واحد دانشگاهی داوطلبانی که به علت تکمیل ظرفیت واحد دانشگاهی انتخاب خود، توسط دانشگاه در واحد دانشگاهی دیگر پذیرفته شده اند، حرف "د" درج شده است.

==========
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سراسری هفته اول آبان ماه اعلام می شود.

سازمان سنجش آموزش کشور نتایج تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد 86 را در هفته اول آبان ماه منتشر می کند.
در مرحله تکمیل ظرفیت که انتخاب رشته آن از 17 تا 23 مهرماه انجام پذیرفت حدود 1000 ظرفیت جدید از سوی دانشگاه ها به سازمان سنجش اعلام شده بود.

=========
آغاز ثبت نام دوره‌های فراگیر جدید پیام نور از دی ماه

معاون آموزشی دانشگاه پیام نور گفت: ثبت نام دوره های فراگیر جدید در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در تمام رشته ها از دی ماه آغاز می شود.
دکتر ابوالحسنی معاون آموزشی دانشگاه پیام نور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در دوره قبل فراگیر رشته های علوم انسانی، فنی و مهندسی و IT به صورت چند بخشی ارائه می شدند که در دوره جدید تمام رشته های فراگیر به صورت چند بخش ارائه خواهند شد.

وی همچنین از آغاز مصاحبه رشته دکتری پیام نور از صبح امروز خبر داد : مصاحبه عملی پذیرفته‌ شدگان مرحله اول دوره دکتری فراگیر پردیس تحصیلات تکمیلی پیام نور مرکزی بر اساس رشته‌ های مختلف از امروز آغاز شد و تا 30 مهر ادامه دارد.

 

کاوه


 


» نظر

دانشگاه آزاد قزوین

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: از ارایه پنج رشته جدید در این واحد آموزشی خبر داد.

 دکتر اسماعیل زینامی در این باره گفت: با توجه به نیاز استان چهار رشته کاردانی شامل سخت افزار کامپیوتر، برق - ابزار دقیق، برق الکترونیک و عمران با گرایش آب و فاضلاب ارایه شده است.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سال تحصیلی جدید در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته مدیریت اجرایی (MBA) برای اولین بار اقدام به پذیرش دانشجو خواهد کرد.

زینالو با اشاره به اینکه ظرفیت هر یک از رشته‌های مزبور برای سال تحصیلی آینده 40 نفر می‌باشد، گفت: همچنین دانشگاه آزاد دارای دو رشته دکتری مدیریت دولتی و کامپیوتر و 13 رشته کارشناسی ارشد می‌باشد.

گفتنی است، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با 72 رشته دارای 24 هزار و 800 دانشجو در چهار مقطع تحصیلی می‌باشد.

 

====

این داشنگاه تو 4 سال گذشته خیلی پیشرفت کرد ، مدیر دانایی داره ، یواش یواش داره خودش رو به عنوان یک قطب در زمینه کامپیوتر و برق مطرح میکنه ، البته تنها دلیلش هم اینه که خوب توی این دانشگاه خرج میشه...
دانشجو ها به خرج دانشگاه برای مسابقات مختلف ،‏به کشور های مختلف اعزام میشن...
فکر کنم تو مدیریت اجرایی هم موفق باشن.

کاوه


» نظر

تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تا 20مهر اعلام می‌ش

به گزارش سرویس صنفی آموزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر فریدون رهنما رودپشتی با تاکید به اینکه باید به دانشجویانی که دچار مشکل هستند کمک شود، خاطرنشان کرد: امسال 6 هزار دانشجوی مبتلا به بیماری خاص جابجا شدند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 60 هزار دانشجو انتقال یافتند، تصریح کرد: البته در فرایند نقل و انتقال کمیت مهم نیست بلکه کیفیت مدنظر است تا این فرایند موجب از بین رفتن عدالت علمی نشود.

دکتر رهنما افزود: نقل و انتقال خارج از چارچوب مقررات و ضوابط موجب ناهمگونی علمی می‌شود که انصاف نیست.

وی با اشاره به دانشجویان موارد خاص، گفت: فوت والدین، بیماری خاص،‌ازدواج، خانواده‌های شهدا و ایثارگران و حتی کارکنان دولتی که بنا بر ضوابط اداری جابجایی می‌شوند از جمله مشمولان شرایط خاص هستند.

معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در مورد زمان بندی نقل و انتقال دانشجویان، اظهار کرد: متقاضیان نقل و انتقال باید همه ساله درخواستهای خود را طی مدت 15 اردیبهشت تا 30 خرداد ماه به معاونت دانشجویی واحد ارائه دهند.

وی افزود: همچنین برای کسانی که واجد شرایط خاص آیین‌نامه‌ای هستند، می‌توانند برای انتقال درنیمسال دوم درخواست‌های خود را در دی ماه به معاون دانشجویی واحد ارائه دهند.

دکتر رهنما با اشاره به تکمیل ظرفیت دانشجویان کارشناسی ارشد تصریح کرد: معمولا در مقطع کارشناسی ارشد به دلیل تعداد تقاضای زیاد و محدودیت در پذیرش تمام ظرفیت‌های دانشگاه‌های پذیرنده تکمیل می‌شود ولی در صورتی که ظرفیت بعضی از واحدها در بعضی از رشته‌ها به حد نصاب نرسد احتمالا تا 20 مهر ماه تکمیل ظرفیت‌ها اعلام شوند.

وی با تاکید به کیفیت و امنیت دانشگاه‌های فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: سالانه برای حدود 300 تا 400 هزار فارغ‌التحصیل دانشنامه مجهز به هولوگرام و لوگوی مخصوص دانشگاه صادر می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به آیین‌نامه جدید پذیرش دانشجویان ممتاز در مقاطع تحصیلی بالا، گفت: آیین‌نامه جدید در حال ابلاغ به واحدهای دانشگاهی است.

معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به ارتقای منزلت اجتماعی دانشجو در دانشگاه تاکید کرد و گفت: ما اعتقاد داریم که باید شان دانشجو به هر شکلی حفظ شود.

معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در خاتمه توسعه مراکز مشاوره و فضاهای ورزشی فرهنگی را از برنامه‌های مهم دانشگاه عنوان کرد.

====

کلا خیلی جمله امیدوار کننده ای استفاده نکرده...
امیدوارم اونایی که خیلی براشون حیاتیه ، قبول بشن...

کاوه


» نظر
<      1   2   3   4      >