سفارش تبلیغ
صبا ویژن

رشته ام .بی.ای دانشگاه صنعتی شریف حذف میشود؟

دانش  - شایعه‌ای در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف منتشر شده که وزارت علوم در راستای بازنگری در رشته‌های علوم انسانی، دانشگاه شریف را از پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد و دکترای رشته MBA منع کرده است.

ذوالفقار دانشی: طی چند روز اخیر، این شایعه دهان به دهان در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف می‌چرخد که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای بازنگری در رشته‌های علوم انسانی، دانشگاه‌های فنی را از ارایه رشته‌های علوم انسانی معذور کرده و بر اساس آن، حتی بخشنامه‌ای را ابلاغ کرده که دانشگاه صنعتی شریف حق پذیرش دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و دکتری را در رشته MBA ندارد.

تلاش خبرآنلاین در تماس با مسوولان دانشگاه صنعتی شریف برای شفاف شدن ماجرا به جایی نرسید. دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شریف ضمن تایید ضمنی اخذ چنین تصمیمی در وزارت علوم، پاسخ دقیق‌تر را به روابط‌عمومی دانشگاه حواله کرد که مسوولان روابط‌عمومی از وجود چنین بخشنامه‌ای اظهار بی‌اطلاعی کردند.

دفترهای معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و هم‌چنین دفتر ریاست و معاونت آموزشی دانشکده مدیریت و اقتصاد نیز به دلیل عدم حضور مقامات مسوول نتوانستند پاسخ در خور توجهی ارایه دهند.

این درحالی است که طبق خبر منتشرشده در وبگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر ابوالفضل حسنی، مدیرکل دفترگسترش آموزش عالی ضمن تکذیب ممنوعیت پذیرش دانشجودر 12رشته دانشگاهی بخصوص در علوم انسانی و هنر (مانند مدیریت، علوم اجتماعی، سیاسی، حقوق و روانشناسی) گفته است: «گسترش آموزش عالی در 12 رشته دانشگاهی بویژه در علوم انسانی و هنر منوط به بازنگری سر فصل دروس شده ... و چنان‌چه از این پس  دانشگاهی بخواهد رشته‌های جدیدی در این حوزه ها ایجاد نماید، تصویب آن  منوط به بازنگری در سرفصل‌های دروس خواهد بود »

دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف در سال 1378 به همت دکتر علینقی مشایخی تاسیس شد و هدف از تاسیس آن و راه‌اندازی رشته‌های مدیریت، اقتصاد و مدیریت اجرایی MBA، رفع نیاز مبرم سازمان‌های مختلف کشور به افرادی بود که علاوه بر دانش کاربردی خود در رشته های فنی- مهندسی و رشته‌های تجربی، نیاز به فراگیری دانش مدیریت دارند. این رشته در کنکور کارشناسی ارشد با استقبال دانشجویان روبرو شده و یکی از موفق‌ترین دانشکده‌های تحصیلات تکمیلی کشور در جلوگیری از فرار مغزها و جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور لقب گرفته است. 

http://khabaronline.ir/news-94004.aspx


» نظر