• وبلاگ : برترين وبسايت رشته ام.بي.اي و مديريت اجرايي
  • يادداشت : داستان معدل...
  • نظرات : 1 خصوصي ، 34 عمومي
  • درب کنسرو بازکن برقی

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     <      1   2   3      
     
    سلام عيد ِ همگي مبارک من فردا مي‌خوام برم حرم براي همه دعا مي کنم خدا رو چه ديديد شايد همه با هم تو شريف هم کلاش شديم !

    مهلت تمديد شد تا آخر روز جمعه !

    گفتم هر سال تمديد ميكنن !‏اينا كي سر حرفشون وايسادن كه بار 2 امش باشه !!!!

    من اينو يك بار ديگه هم گفتم.توي اكثر دانشگاههاي علوم انساني افتادن معني نداره.همين دانشكده مديريت تهران اساتيدي دارد كه در دروس تخصصي چند تا 20 هم مي دهند.حالا كسي كه مديريت تهران قبول شده رتبه اش چند بوده و كسي كه عمران قبول شده چند؟

    اختلاف معدلشون هم كه خيلي زياده.اصلا چرا راه دوري برويم.همون جدوبي كه پارسال پيك سنجش براي شركت كنندگان كنكور 85 زده بود رو ببينيد.مثلا ميانگين معدل قبول شوندگان رشته ي برق در حدود 14 است و رشته ي مديريت در حدود 16.يعني اگر يك برقي برود مديريت امتحان دهد 2 نمره كمتر از ميانگين دارد.تازه اگر خودش ميانگين باشد.حالا رشته هايي كه ليسانس ندارند و داوطلب ها از رشته هاي مختلف مي آيند را بهتر است بي معدل در نظر بگيرند.

    نمي دونم با كدام منطق آ ت ت حذف شد.هر بار يك چيزي مي گويند.

    ولي مي شود ادعا كرد كه اكثر قبولي هاي ام بي اي از دانشگاه هاي خوب هستند.پس بدا به حال كساني كه غير شريف و تهران و دو سه تا دانشگاه ديگر هستند.بدا

    + كيهان 


    دكتر خدايي همچنين با اشاره به آزمون كارشناسي ارشد و درصد قبولي دانش آموختگان دانشگاه‌هاي مختلف در دانشگاه‌هاي دولتي از طريق آزمون كارشناسي ارشد اظهار كرد: در اين راستا درصد قبولي دانش آموختگان دانشگاه آزاد در دانشگاه‌هاي دولتي از طريق آزمون كارشناسي ارشد در سال گذشته 23/2 درصد و در سال جاي 69/1 درصد بوده است. همچنين درصد قبولي دانشجويان دانشگاه پيام نور در سال گذشته 84/2 درصد و امسال 75/2 درصد بوده است.
    البته اين آمار در رابطه با دانشجويان دانشگاه‌هاي دولتي عمدتا بالاي 15 تا 20 درصد مي‌باشد و در رابطه با دانشجويان دانشگاه‌هاي غير انتفاعي حدود 64/4 درصد مي‌باشد كه اين تغييرات به دنبال حذف طرح «آ.ت.‌ت» در آزمون كارشناسي ارشد بوده است البته طرح «آ.ت.ت» اگرچه طرح بسيار مثبتي است ولي تاثير عمده‌اي در پذيرش داوطلبان نداشته است.
    دكتر خدايي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ميانگين معدل دانشجويان دانشگاه‌هاي مختلف اظهار كرد: به عنوان مثال ميانگين معدل دانشجويان دانشگاه‌هاي دولتي بيش از 15، دانشگاه پيام نور 49/14، دانشگاه غير انتفاعي 62/15 و دانشگاه آزاد اسلامي 66/14 بوده است كه البته اين را نمي‌توان به صورت روندي كلي در نظر گرفت و بايد تاثير معدل داوطلبان در آزمون كارشناسي ارشد بسته به دانشگاه و رشته متفاوت باشد كه در اين راستادر سال جاري معدل ترازشده داوطلبان متناسب با رشته و سطح كيفيت دانشگاه ها در آزمون كارشناسي ارشد آنان اعمال خواهد شد.
    .
    وي با اشاره به اقدامات صورت گرفته براي تراز معدل داوطلبان در آزمون كارشناسي ارشد سال 87 اظهار كرد: در اين راستا بيش از 30 روش آماري پيشنهاد و بررسي شده است و بر اين اساس معدل داوطلبان با توجه به دانشگاه و رشته تحصيلي استاندارد مي‌شود كه در اين روش اعمالي يعني تراز معدل داوطلبان تغييراتي در نمره آنان ايجاد خواهد شد به گونه‌اي كه به عنوان مثال معدل داوطلبان دانشگاه تهران از 17/15 درصد پس از تراز به 36/15 درصد تبديل خواهد شد.
    دكتر خدايي در خاتمه خاطر نشان كرد: بر اين اساس در آزمون كارشناسي سال جاري معدل تراز شده داوطلبان به عنوان 20 درصد نمره كل آنان در آزمون محاسبه خواهد شد.
     <      1   2   3